• boukesport-reusel-balie

X-FITTT

Wat is X-FITTT?

X-FITTT is het programma om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding, het inzetten van een rolmodel en professionele betaalbare begeleiding is uniek in heel Nederland. Het programma ging voor het eerst in 2015 van start met een klein groepje mensen met overgewicht en is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle programma van Nederland. Vanaf januari 2018 wordt X-FITTT op ruim 25 locaties in Nederland aangeboden.

Velen gingen u al voor tot grote tevredenheid.

 • 12 weken 3x per week sporten, 2x met de X-FITTT groep en 1x een training naar keuze.
 • Voedingsprogramma volgen en wekelijks een weeg- coach moment.
 • Een begin en eind meting.
 • Start activiteit en een afsluitende activiteit met de gehele groep.
 • Bekijk ook www.x-fittt.nl voor meer informatie of bel 0497-644277.

Twijfel niet en geef u vandaag nog op! De Nieuwe ronde X-FITTT start 25 augustus a.s.

Succes verhaal Jolanda.

Ondanks verschillende pogingen om af te vallen lukte het mezelf niet om mijn eetpatroon aan te passen. In plaats van af te vallen ging mijn gewicht langzaam omhoog.
Ik sportte al enkele jaren 3 x per week bij Feelgoedclub Bouke Sport en hoorde hier over het succes van X-fittt. 2x per week sporten met je x-fittt groepje, 1 x zelf sporten en begeleiding in het krijgen van een gezond eetpatroon. Zou dit de spreekwoordelijke stok achter de deur voor mij zijn? Of was ervoor mij niet zoveel resultaat te behalen omdat ik al zo vaak sportte?


Ik besloot me toch aan te melden. En meteen vanaf de 1e dag was ik vastbesloten om er helemaal voor te gaan.
Nu, 12 weken later en 15,5 kg lichter voel ik me zoveel fitter en zelfverzekerder.

Wat mij erg goed geholpen heeft om dit resultaat te behalen is het sporten met je x-fittt maatjes die allemaal hetzelfde doel hebben. De goede en fanatieke begeleiding van Rob en Ellen. Maar vooral het gevoel dat je niet hoeft te lijnen. Door actief te sporten en bewuster keuzes te maken van wat je eet word je leefstijl een stuk gezonder.


Jolanda Bel

 

Sportschool FeelGoodClub BoukeSport in Reusel is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness en de Milon Cirkel. Bij BoukeSport krijg je de begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proef 7 Daagse Fitness.

Nieuws

 • Nieuwe ronde X-FITTT

  Wil jij een betere versie van jezelf worden?  Verlies nu die overtoll...

  Lees meer
 • Gratis workshops tijdens Health & Beauty beurs op 7dec a.s.

  Kom a.s. vrijdag 7 december om 15u naar de Healt & Beauty beurs op de win...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.