Wat je moet weten

Beste BoukeSporter,

In deze tijd dienen we ons allemaal aan te passen. We zijn blij dat heel veel mensen onze coaching hebben opgevolgd en actief zijn gebleven met het volgen van onze buitentrainingen in zowel groepverband als individueel, online-trainingen en trainingsprogramma's in de Mywellness App. Zeker in deze tijd zeer belangrijk om te blijven trainen, je lichaam te belasten om fit te blijven en je immuunsysteem sterk te houden. Daarom zijn we al deze tijd ook open geweest en gaan we nu ook binnen weer trainen. Dat we de club als open beschouwen hebben we bij de gedwongen sluiting in december via mail gecommuniceerd, we zien geen mogelijkheid op compensatie voor deze gedwongen sluiting.

We mogen binnen met inachtneming van bepaalde regels weer trainen. De FeelGood Sport Bar moet echter nog gesloten blijven.

Deze tijd heeft ons ook een andere kijk gegeven om hoe we iedereen het beste kunnen helpen. Wat is het beste voor de mens? Als we naar de richtlijnen kijken van gezond bewegen dienen we 3 x per week met een verhoogde hartslag te trainen, minimaal 2x per week 8 spierversterkende oefeningen doen en dagelijks per dagdeel minimaal een 15 minuten aan een stuk bewegen.
We hebben ondertussen een professionele infrastructuur opgebouwd om met iedereen zijn doel te kunnen behalen.

Onze infrastructuur bestaat uit:
- Kennis,(de belangrijkste) geschoolde professionals (de belangrijkste) die kennis hebben van training, voeding, diabetes trainingen, NAH begeleiding, Therapeutische rug trainingen en obesitas begeleiding.
- Mywellness App voor je trainingen te reserveren en verdere informatie van de club.
- Binnen sportruimten met het BioCircuit, Fitness apparatuur, stages indoor cycling en groepsleszaal voor al onze groepslessen.
- Trainingsruimten buiten bij de club en in het bos bij de trimbaan en zelfs in Arendonk bij TC Lusthoven.
- Online trainingen, die men op elk moment kan starten.
- De Mywellness App, voor je persoonlijke trainingsprogramma en communicatie functie met je coach.
- Online/ offline voedingsbegeleiding.
- Samenwerking met diëtiste, psychologe en fysiotherapeuten.

Met deze punten gaan we iedereen aan de hand van hun persoonlijke doel weer helpen. Voor ons is het even omschakelen in werkwijze die deze crisis met zich meebrengt. Wij vragen iedereen om ook de verandering met ons te omarmen en dat we samen met de mogelijkheden die we hebben tot het bepaalde doel te komen.

België:
We blijven nog trainingen verzorgen in Arendonk. Dit op afspraak in Personal Training en in small group training vorm.

Hier de belangrijke punten die men dient volgen als men naar de club komt.

Vanuit de overheid het RIVM en onze brancheorganisatie hebben we een protocol dat we dienen te volgen.

We omschrijven hieronder de regels waar we ons aan dienen te houden van het RIVM.

 • Blijf thuis als je neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest een benauwdheid of koorts (verhoging vanaf 38graden) hebt of iemand in de familie waarmee je woont die deze klachten heeft.
 • Moet je hoesten of niezen doe dit in je elleboog.
 • Schud geen handen.
 • Volg altijd de adviezen van de medewerkers op.
 • Houd rekening met de 1,5m afstand.
 • Trainen alleen mogelijk met een reservering.(via de Mywellness App)
 • Kleedkamers, douches zijn niet toegangkelijk. De kleedkamers zijn de garderobe war je je jas kan weghangen en schoenen kan wisselen.
 • Het beste is om een grote sneldrogende microvezel handdoek mee te nemen voor het trainen. Bij de Spinning/ Stages Cycling training heb je een 2e handdoek nodig.
 • Laat waardevolle spullen thuis.
 • Breng een bidon mee als je wilt drinken en neem deze mee naar huis na je training. Laat je deze achter dan dienen wij deze te verwijderen in de container.
 • Houd rekening met je mede sporter.

Reserveren trainingen:

Om te komen trainen dien je de training te reserveren. Dit via de Mywellness APP , hier dien je een keuze te maken uit de lessen of activiteit die je gaat doen.

Reserveer je een Stages/ Spinning training dan dien je voorlopig naast de Mywellness APP ook je fiets in de Stages Flight omgeving te reserveren.

De reservering is meteen het tijdsslot waarin je bij de club mag zijn. Dus reserveer je bijvoorbeeld vrijefitness buiten om 19u -19.45u dan mag je vanaf 19u naar je trainingsplaats te gaan en dien je om 19.45u de trainingsplaats weer te verlaten. We hebben dan even de tijd voor eventuele extra maateregelen m.b.t. de veiligheid voor dat de volgende groep begint.

Je vertrek thuis naar je training bij BoukeSport:

Let op dat je voor je vertrek thuis naar het toilet gaat en je handen wast en ontsmet.
Neem een bidon mee als je komt trainen en geen wegwerpfles. Er mag geen afval achtergelaten worden in de club.

Routing:

Na het parkeren van je auto of fiets betreed je op je gereserveerde tijdstip bij de hoofd ingang aan de voorkant het pand.
Bij binnenkomst ontsmet je de handen en gaat door het poortje naar de kleedkamer (=garderobe) en daarna na de sportruimte waar je een training hebt gereserveerd.

Schoonhouden materialen:

Zorg voor een grote sneldrogende handdoek. Blijf met je handdoek uit je gezicht.
Vol de instructeurs in de aanwijzigingen over het schoonmaken van de toestellen.
Bij BioCircuit heb je bij aanvang je handen ontsmet en dit doe je direct na je circuit training weer. Blijf tijdens de training met je handen uit je gezicht.
Bij de Cardio en kracht toestellen staan desinfectie doeken waar je de handvatten mee kan reiningen na gebruik. !! Kom niet met de doeken aan de schermen op de toestellen!!

- Spinning/ Stages Cycling:
Reserver een fiets in de stagesflight app en de Mywellness App.
Loop naar je gereserveerde fiets - maak dan je fietsschoon met de desinfectie spray die je op de doek spuit en daar het stuur, de verstel knoppen en de weerstand knoppen mee af doet zodat je zeker bent van een zuivere fiets. De er staat een wasmand voor de gebruikt doeken.
Na de training doe je met de handdoek de fiets weer af.

- Kracht hoek vrije training:
Het is noodzakelijk om met je handen van je gezicht af te blijven. Desinfecteer je handen voor en na de training. Met desinfectie doekjes maak je na gebruik de materialen schoon.
Ruim de gebruikte spullen op als je klaar bent met je oefeningen.

- Groepslessen buiten:
Ieder blijft op dezelfde plaats tijdens het trainen. Voor de training maak je de spullen die gaat gebruiken schoon. Zo ben je zeker verzekerd van schone materialen. Voor het actuele goepslessen buiten aanbod, klik hier!

www.boukesport.nl/nieuws

Heb je vragen m.b.t. het reserveren bel gerust in de ochtend of avond naar de club dan kunnen we je helpen. 0497-644277

Tot snel!

Vrijblijvend startinformatie aanvragen

Huisregels / Algemene voorwaarden/ Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel