×

Corona maatregelen

Op deze pagina kun je alle informatie vinden voor het moment dat je weer komt sporten. Vanuit de overheid het RIVM en onze branche organisatie hebben we een protocol dat we dienen te volgen om weer open te kunnen.
We omschrijven hieronder de regels waar we ons aan dienen te houden van het RIVM.

 • Blijf thuis als je neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest een benauwheid of koorts (verhoging vanaf 38graden) hebt of iemand in de familie waarmee je woont die deze klachten heeft.
 • Moet je hoesten of niezen doe dit in je elleboog.
 • Schud geen handen.
 • Volg altijd de adviezen van de medewerkers op.
 • Houd rekening met de 1,5m afstand.
 • Trainen alleen mogelijk met een reservering.
 • Het beste is om een grote snel drogende microvezel handdoek mee te nemen voor het trainen. Bij de Spinning / Stages Cycling training heb je een 2e handdoek nodig.
 • Laat waardevolle spullen thuis.
 • Breng een bidon mee als je wilt drinken en neem deze mee naar huis na je training. Laat je deze achter in de zaal dan dienen wij deze te verwijderen in de container.
 • Dien je op de club een betaling te doen kan dit uitsluitend met pin.
 • Houd rekening met je mede sporter.

Reserveren trainingen:

Om te komen trainen dien je de training te reserveren. Je kiest in de BoukeSport klanten app of op de home pagina rechtsbovenaan van deze website onder member login reserveren training hier dien je een keuze te maken uit de training die je gaat doen. De keuze bestaat uit:
- Vrije fitness
- BioCircuit
- Stages indoorcycling
- Groepsles rooster
- Buitentrainingen

De reservering is meteen het tijdsslot waarin je binnen mag zijn in de club. Dus reserveer je bijvoorbeeld vrijefitness of het BioCircuit om 19u -19.55u dan mag je door het tourniqette vanaf 19u en dien je voor 19.55u de club weer te verlaten. We hebben dan 5 min voor eventuele extra maateregelen m.b.t. de veiligheid voor dat de volgende groep het pand betreed.Je vertrek thuis naar je training bij

BoukeSport:

Let op dat je voor je vertrek thuis naar het toillet gaat en je handen wast en ontsmet. Houdt ook rekening mee dat je nu thuis je sportschoenen en kleding aan doet en niet kan douchen na het trainen. Want de kleedkamers moeten zijn gesloten. (Voor diegenen die naar de Stages Indoor Cycling training gaan kunnen de fietsschoenen boven bij de fiets aandoen)
Neem een bidon mee als je komt trainen en geen wegwerp fles. Er mag geen afval achtergelaten worden in de club.

Routing naar de sport ruimten:

Als je komt sporten met de auto parkeer je op de parkeerplaats en loop je langs het pand naar de hoofdingang. De deuren zullen open staan om zo weinig mogelijk klinken te hoeven aanraken. Bij echt slecht weer zal de buiten deur dicht zijn.
Bij binnenkomst dien je je handen te ontsmetten. Voor de mensen in de fitnessruimte hebben we handschoentjes klaar liggen.
Omdat de kleedkamers dicht zijn ga je direct naar je trainingsruimte. Kom je in de:

Fitness ruimte:
Let op, in deze ruimte hebben we voor extra veiligheid plexiglasschermen hangen tussen en voor enkele toestellen.
- BioCircuit -> bij binnenkomst links je bidon plaatsen in de bak. Aan de linker kant bij de TV is de entree naar de inlog van het BioCircuit. Houd rekening met je mede sporters.
- Cardio en vrije trainingruimte:
Volg de loop richting. het is eenrichtings verkeer tussen de cardio toestellen.

Stages Indoor Cycling ruimte:

Loop naar je gereserveerde fiets - doe bij de fiets je fietsschoenen aan - maak dan je fietsschoon met de desinfectie spray die je op de doek spuit en daar het stuur, de verstel knoppen en de weerstand knoppen mee af doet zodat je zeker bent van een zuivere fiets. De er staat een wasmand voor de gebruikt doeken.
Na de training doe je met de handdoek die je onder de fiets hebt liggen de fiets weer af.
De mensen achteraan in de zaal verlaten als eerste de zaal.

Groepstraining ruimte boven:

Kom je boven in de zaal zie je op de vloer de plaats waar elke deelnemer kan plaatsnemen. De eerste die binnen komen lopen door naar de plaatsen in de voorste rij bij het podium de anderen sluiten aan. Je reinigt voor de les het materiaal (indien er materiaal gebruikt wordt) zodat je zelf zeker weet dat het schoon is.
Is de training afgelopen verlaten de mensen op de achterste rij als eerste de zaal, daarna de rijen er voor. Dus het laatste erin is het eerste eruit.

Buitentraining bij BoukeSport:
Deze vindt plaats op het afgezette deel van de parkeerplaats. Hier kun je rechtstreeks van je auto naar toe. Ook als je met de fiets voor deze buitentraining komt kun je deze achter de sportschool stallen op een aangewezen plaats.

Buitentraining bij deTrimbaan in Reusel:
Dit aan de burgemeester Willekenslaan bij cafe d'n Ouwe brandtoren. Hier kun je de auto parkeren of je fiets stallen. Zorg zelf voor handschoentjes als je dit prettig vind om daar mee te trainen.
Wij zullen voor desinfectie gel zorgen. Heb je een jas bij als je op de fiets bent, zorg dan dat je ook een platic tas bij je hebt waar je deze in kan doen en in de auto kan leggen van de instructeur.

Verlaten van het pand na je training:
We verlaten aan de achterzijde het pand. Je kan daar eerst je handen nog ontsmetten. We adviseren om bij thuiskomst je handen goed te wassen en nogmaals te desinfecteren.

Start met een gratis proefweek fitness

Huisregels / Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel