• boukesport-reusel-balie

Starten met fitness in Reusel? Behaal nu je doelen!

Kom sporten in onze fitnessruimte die ingericht is voor individuele trainingen. Gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. Je traint individueel, maar wel onder begeleiding van onze FeelGoodClub BoukeSport instructeurs.Uiteraard is de hele fitnessruimte voorzien van airconditioning.

Verschillende fitness mogelijkheden

Het lichaam bestaat uit vele spiergroepen die je allemaal wilt trainen. Daarnaast heeftiedereen een eigen doelstelling. En ook nog eens zijn of haar persoonlijke voorkeur van trainen. Daarom zijn er verschillende fitness mogelijkheden. Onder andere kracht- en cardiofitness apparatuur, losse gewichten én Milon Cirkel (uniek in Reusel!).

Schema op maat 

Bij FeelGoodClub BoukeSport in Reusel is het ook mogelijk om met behulp van een 'op-maat-gemaakt--schema' je training uit te voeren. De fitnessinstructeurs helpen je hier heel graag bij! Fitness Reusel: het was nog nooit zo makkelijk.

Starten met een Gratis Proefweek Fitness bij BoukeSport Reusel?

Meld je aan voor de gratis proefweek fitness Reusel. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak.

 

Sportschool FeelGoodClub BoukeSport in Reusel is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness en de Milon Cirkel. Bij BoukeSport krijg je de begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Nieuws

  • Workout Party voor 14 t/m 17 jarigen in Elsombrero Reusel

    Lees meer
  • Lets Move For a Better World

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.