Huisregels

 1. Bij inschrijving ontvangt u een trainingssleutel of chipkaart. Bij verlies betaalt u €15,- voor een nieuwe sleutel of chipkaart.
 2. U traint uitsluitend op eigen risico.
 3. Het gebruik van een handdoek is verplicht op de fitness toestellen en de cardio apparatuur.
 4. Na het gebruik van de fitness toestellen en cardio apparatuur verzoeken wij u vriendelijk het apparaat schoon en transpiratievrij achter te laten, desinfectie doeken aanwezig.
 5. In de Sportruimten is het verplicht om sportkleding en schone binnenschoenen te dragen. U dient dan ook de schoenen binnen in de kleedkamer bij BoukeSport te wisselen.
 6. In de trainingsruimte mag u geen petjes, caps gedragen worden, hoofdbedekking vanuit geloofsovertuiging is toegestaan.
 7. Je dient de fitnessapparatuur op een verantwoorde en veilige manier te gebruiken, vraag bij twijfel instructies aan een fitness instructeur.
 8. Losse onderdelen (gewichten, dumbels etc.) legt u na gebruik terug op hun plaats.
 9. Het nuttigen van zelf meegenomen drank en/of etenswaren is verboden in de BoukeSport barruimte, met uitzondering van gebruik van bidons met water. Het nuttigen van de bij BoukeSport gekochte etenswaren is alleen toegestaan in de BoukeSport barruimte.
 10. Het is niet toegestaan meerdere apparaten tegelijk bezet te houden.
 11. Het gebruik van en de handel in verdovende middelen is verboden.
 12. Roken en het gebruik van alcohol zijn niet toegestaan.
 13. Huisdieren zijn niet toegestaan in het fitnesscentrum.
 14. De directie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal of ongevallen in en om het fitnesscentrum. Laat waardevolle spullen daarom thuis of leg ze in de locker of geef ze in bewaring aan de balie!
 15. BoukeSport is gerechtigd om lesindelingen, openingstijden en tarieven te wijzigen. Zie algemene leveringsvoorwaarden.
 16. Bij een blessure is het mogelijk om uw abonnement te bevriezen, dit kan met een goede reden en moet schriftelijk worden aangevraagd. De tijd die u hierdoor mist wordt dan bij de einddatum van uw contract bijgeteld. Bij zwangerschap wordt vanaf het moment dat men niet meer kan of mag sporten het contract voor hooguit 6 maanden stilgelegd. Bij lichte blessure kan altijd getraind (gerevalideerd) worden in de fitness ruimte.
 17. Om u goed van dienst te kunnen zijn dient u als u in het bezit bent van een smartphone of tablet de BoukeSport App en de Mywellness App te installeren op uw apparatuur. Hier kunt u uw gegevens en resultaten blijven monitoren.
 18. Afspraken voor FeelGoodConsult, FeelGoodCoaching, voeding coaching en personal training dienen ten laatste 24 uur op voorhand te worden afgemeld of worden verzet. Bij niet op komen dagen worden de volledige kosten in rekening gebracht.
 19. Tijdens uw vakantie is uw abonnement overdraagbaar aan familie of vrienden. Abonnementen worden niet stilgelegd voor vakantie.

Zijn er onverhoopt problemen, dan kunt u contact opnemen met de administratie: Tel. 0497-644277

Team FeelGoodClub BoukeSport

Vrijblijvend startinformatie aanvragen

Huisregels / Algemene voorwaarden/ Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel