Blijf actief met de app Ommetje

02
feb
2021

Lukt het jou om genoeg in beweging te blijven? Bewegen is essentieel. Juist nu de fitnessclubs en studio's dicht zijn. We hebben naast ons eigen uitgebreide aanbod misschien nog een leuk extraatje voor je! De Hersenstichting heeft namelijk samen met hoogleraar neuropsycholoog Erik Scherder een app gelanceerd genaamd 'Ommetje' om je te motiveren om te bewegen.

Elke dag een ommetje maken van minimaal 20 minuten is belangrijk om de hersenen gezond te houden. Door samen te wandelen, zonder dat je op dezelfde locatie bent, kun jij de strijd aangaan met vrienden, kennissen, collega's en andere leden van Boukesport. Door middel van een app registreer je je dagelijkse wandeling. Na elke 20min wandelen word je beloond met een informatief filmpje. Ook zijn er medailles te verdienen en verschillende levels te behalen om je telkens opnieuw te blijven uitdagen.

Kijk voor meer informatie op de website van de Hersenstichting:
https://www.hersenstichting.nl/ommetje

De app kun je downloaden in de app/play store. Wanneer je je aanmeld kun je lid worden van ons team "Team Boukesport" met de code LKPBB. Op die manier "strijd" je met de andere leden en personeel van BoukeSport.

We zien je aanmelding graag tegemoet! Voor vragen of hulp bij het installeren kun je ons mailen en/of bellen.

Let wel: zoals eerder al met de mailing gedeeld; wandelen is super goed maar probeer naast deze vorm van beweging ook iets te doen waarbij de hartslag (flink) stijgt en iets aan krachttraining. Dit kan via onze livetrainingen, buitenlessen en andere trainingen voor thuis in de Mywellness app.
 

 

FeelGood Dagelijksbewegen 

Meer informatie

Voor meer informatie over Blijf actief met de app Ommetje vul onderstaand formulier in.

Vrijblijvend startinformatie aanvragen

Huisregels / Algemene voorwaarden/ Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel