×

BoukeSport start voor Belgische klanten buitentrainingen in Arendonk bij TC Lusthoven

16
mei
2020

Beste BoukeSporter & leden van TC Lusthoven,

 

We nodigen onze leden en familie uit om de trainingen weer op te pakken. Naaste familie van onze leden kunnen zich net als de leden van TC Lusthoven gratis aanmelden. 

Zoals al aangegeven we hebben goed nieuws gekregen! We mogen weer samen sporten. We mogen open. alleen dan wel nog in aagepaste vorm buiten.

In deze tijd dienen we ons allemaal aan te passen. We zijn blij dat heel veel mensen onze coaching hebben opgevolgd en actief zijn gebleven met het volgen van bijvoorbeeld onze trainingsprogramma's in de Mywellness App en de online trainingen. Zeker in deze tijd zeer belangrijk om te blijven trainen, je lichaam te belasten om fit te blijven en je immuunsysteem sterk te houden.

Deze tijd heeft ons ook een andere kijk gegeven om hoe we iedereen het beste kunnen helpen. Wat is het beste voor de mens? Als we naar de richtlijnen kijken van gezond bewegen dienen we 3 x per week met een verhoogde hartslag te trainen, minimaal 2x per week 8 spierversterkende oefeningen doen en dagelijks per dagdeel minmaal een 15 minuten aan een stuk bewegen. 
We hebben ondertussen een proffessionele  infrastructuur opgebouwd om met iedereen zijn doel te kunnen behalen. 

Onze infrastructuur bestaat uit:
- Kennis, (de belangrijkste) geschoolde professionals (de belangrijkste) die kennis hebben van training, voeding, diabetes trainingen, NAH begeleiding, Therapeutische rugtrainingen en obisitas begeleding.
- Trainingsruimten buiten (binnenkort weer binnen) bij onze club, in België bij TC Lusthoven en in het bos bij de trimbaan in Reusel .
- Online trainingen, die men op elk moment kan starten.
- De Mywellness App, voor je persoonlijke trainingsprogramma en trainings planning en communicatie functie met je coach.
- Online/ offline voedingsbegeleiding.
- Samenwerking met diëtiste, psychologe en fysiotherapeuten.

Met deze punten gaan we iedereen aan de hand van hun persoonlijke doel weer helpen. Voor ons is het even omschakelen in werkwijze die deze crisis met zich meebrengt. Wij vragen iedereen om ook de verandering met ons te omarmen en dat we samen met de mogelijkheden die we hebben tot het bepaalde doel te komen. We gaan daarom ook normaal open.

Voor de mensen uit België gaan we komende week (dinsdag 19 mei) starten met het verzorgen van trainingen. Yoga en een alternatief voor het BioCircuit waar iedereen aan mee kan doen, een algemene Total Body Workout en BootCamp en voor de jeugd HIPHOP.

Komende dinsdag 19 mei gaan we starten! We hebben de maandag even nodig om de materialen bij elkaar te zoeken en hebben de deelnemers tijd om een training te reserveren via de Mywellness App.

Dit alles beginnen we voorlopig op de volgende tijden.( Bij voldoende deelname en vraag breiden we de trainings uren uit.):

Maandag:

 • ​10.30u BioCircuit (voor iedereen)
 • 19.00u BioCircuit (voor iedereen)
 • 20.00u Total Body Workout/ BootCamp

Dinsdag:

 • 11.30 Yoga ( dit vind plaats in de tuin van Restaurant de Ville)

Woensdag:

 • 10.30u BioCircuit (voor iedereen)
 • 19.00u BioCircuit (voor iedereen)
 • 19.00u HIPHOP leeftijd 8 - 12 jaar
 • 20.00u BioCircuit (voor iedereen)
 • 20.00u Total Body Workout/ BootCamp
 • 20.00u HIPHOP 12 jaar en ouder

Vrijdag:

 • 10.30u BioCircuit (voor iedereen)
 • 19.00u BioCircuit (voor iedereen)
 • 20.00u Total Body Workout/ BootCamp

Zaterdag:

 • 10.00u Total Body Workout/ BootCamp
 • 11.00u BioCircuit (voor iedereen)
 • 11.30u Yoga ( dit vind plaats in de tuin van Restaurant de Ville)

 

Hier de belangrijke punten die men dient volgen als men komt trainen.

Vanuit de overheid en onze branche organisatie hebben we een protocol dat we dienen te volgen om weer "open" te kunnen.

We omschrijven hieronder de regels waar we ons aan dienen te houden. 

 • Blijf thuis als je neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest een benauwheid of koorts (verhoging vanaf 38graden) hebt of iemand in de familie waarmee je woont die deze klachten heeft.
 • Moet je hoesten of niezen doe dit in je elleboog.
 • Schud geen handen.
 • Volg altijd de adviezen van de medewerkers op.
 • Houd rekening met de 1,5m afstand.
 • Trainen alleen mogelijk met een reservering.
 • Het beste is om een grote snel drogende microvezel handdoek mee te nemen voor het trainen. 
 • Je sportschoenen dien je thuis aan te doen. 
 • Laat waardevolle spullen thuis. 
 • Breng een bidon mee als je wilt drinken en neem deze mee naar huis na je training. Laat je deze achter dan dienen wij deze te verwijderen in de container.
 • Houd rekening met je mede sporter.

Reserveren trainingen:

Om te komen trainen dien je de training te reserveren. Je kiest in de Mywellness app reserveren training hier dien je een keuze te maken uit de training die je gaat doen. (zie bijlage voor info m.b.t. de app, Heb je geen tablet of smartphone maak dan een Mywellness account aan via https://www.mywellness.com/ ) En kunnen wij voor je de eerste training boeken. 
Ben je een naaste familielid van een van onze leden of lid van TC Lusthoven. Download de Mywellness App, registreer jezelf en mail naar balie@boukesport.nl dat je mee wilt doen.

De keuze bestaat uit:
- BioCircuit alternatief onder t afdak voor de tennis bar bij TC Lusthoven
- Total Body Workout start op de parkeerplaats van TC Lusthoven
- Yoga is in de tuin van Retaurant de Ville. Met fiets achterom bij De Ville. Parkeren met auto op parkeerplaats bij het gemeente huis en ook achterom naar de tuin van De Ville.
- HIPHOP (voor de jeugd) bij TC Lusthoven 

Locatie Restaurant De Ville:
Parkeren kan langs de weg is met parkeerschijf of op de grote parking park Deroissart is gratis en +/- 100m.
Toegang tot tuin is tussen de gebouw Gill 56 en Oude gas winkel De Proost 54.
Hoskenskerkhufken dan +/- 100m aan linker kant poort staat open links en 20m nog is links poort staat ook open dit is gewoon met fiets te bereiken.
 

De reservering is meteen het tijdsslot waarin je op de trainingsplaats mag zijn. Dus reserveer je bijvoorbeeld het BioCircuit buiten om 19u -19.50u dan mag je vanaf 19u naar je trainingsplaats te gaan en dien je om 19.50u de trainingsplaats weer te verlaten. We hebben dan even de tijd voor eventuele extra maateregelen m.b.t. de veiligheid voor dat de volgende groep de trainingsplaats betreed.

Je vertrek thuis naar je training :

Let op dat je voor je vertrek thuis naar het toillet gaat en je handen wast en ontsmet. Houdt ook rekening mee dat je nu thuis je sportschoenen en kleding aan doet  en niet kan douchen na het trainen. Want niemand mag het pand van de tennis betreden.
Neem een bidon mee als je komt trainen en geen wegwerp fles. Er mag geen afval achtergelaten worden.

Bij aankomst voor je training kan je je handen nogmaals ontsmetten. 

Schoon houden materialen: 

Zorg voor een grote sneldrogende handdoek. Blijf met je handdoek uit je gezicht.

- 'BioCircuit" buiten:
Het is noodzaak om met je handen van je gezicht af te blijven.  Met desinfectie voor de handen en doekjes doen we voor en na de training samen de materialen reiningen en de handen.

Bij regen passen we de trainingen aan en communiceren we via de nieuwspagina van onze website wat te doen. www.boukesport.nl/nieuws

Heb je vragen m.b.t. het reserveren bel a.s. maandag gerust naar de club dan kunnen we je helpen. 0497-644277

Eindelijk kunnen we iedereen begeleiden bij de trainingen. We gaan het weer rustig opbouwen.

Let wel op zonder reservering kan men niet komen trainen.

Een fijn weekend en tot komende week. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over BoukeSport start voor Belgische klanten buitentrainingen in Arendonk bij TC Lusthoven vul onderstaand formulier in.

Start met een gratis proefweek fitness

Huisregels / Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel