Buitensporten, wat mag?

17
dec
2020

Er komen reacties binnen van mensen over het buitensporten. Hier onder de tekst die wij van onze branche organisatie NLACTIEF hebben ontvangen. NLACTIEF heeft goede connecties met diverse ministeries om ons zo goed en snel mogelijk op de hoogte te brengen van de geldende maatregelen.

Wat kan er nog wel: buiten sporten
Inmiddels is duidelijk dat er buiten wel gesport mag worden. Dat mag in groepjes van twee personen exclusief instructeur. Dat betekent dat u buiten aan de slag kan. In onze contacten met het ministerie van VWS is het antwoord duidelijk dat u ook als instructeur met meerdere groepjes tegelijk kunt sporten. De afstand tussen de groepen moet duidelijk groter zijn en de instructie is gericht op een tweetal en niet op de totale groep.

In onze buitentrainingen zorgen wij dat de mensen uit elkaar blijven en aan het begin van de training zal de trainer 2-tallen maken die op afstand blijven. En elk 2-tal apart oefeningen geven.

Wij zijn een gecertificeerd Gezondheid Preventie Centrum en zullen alles doen om iedereen op een veilige manier door deze tijd te helpen. 

 

FeelGood Buitensporten 

Meer informatie

Voor meer informatie over Buitensporten, wat mag? vul onderstaand formulier in.

Vrijblijvend startinformatie aanvragen

Huisregels / Algemene voorwaarden/ Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel