×

Heropening informatie! Wat moet je weten.

08
mei
2020

Beste BoukeSporter,

Zoals al aangegeven we hebben goed nieuws gekregen! We mogen weer samen sporten. We mogen open. alleen dan wel nog in aangepaste vorm buiten.

In deze tijd dienen we ons allemaal aan te passen. We zijn blij dat heel veel mensen onze coaching hebben opgevolgd en actief zijn gebleven met het volgen van bijvoorbeeld onze trainingsprogramma's in de Mywellness App en de onlinetrainingen. Zeker in deze tijd zeer belangrijk om te blijven trainen, je lichaam te belasten om fit te blijven en je immuunsysteem sterk te houden.

Deze tijd heeft ons ook een andere kijk gegeven om hoe we iedereen het beste kunnen helpen. Wat is het beste voor de mens? Als we naar de richtlijnen kijken van gezond bewegen dienen we 3 x per week met een verhoogde hartslag te trainen, minimaal 2x per week 8 spierversterkende oefeningen doen en dagelijks per dagdeel minimaal een 15 minuten aan een stuk bewegen. 
We hebben ondertussen een professionele infrastructuur opgebouwd om met iedereen zijn doel te kunnen behalen. 

Onze infrastructuur bestaat uit:
- Kennis,(de belangrijkste) geschoolde professionals (de belangrijkste) die kennis hebben van training, voeding, diabetes trainingen, NAH begeleiding, Therapeutische rug trainingen en obesitas begeleiding.
- Trainingsruimten buiten(binnenkort weer binnen) bij de club en in het bos bij de trimbaan.
- Online trainingen, die men op elk moment kan starten.
- De Mywellness App, voor je persoonlijke trainingsprogramma en training planning en communicatie functie met je coach.
- Online/ offline voedingsbegeleiding.
- Samenwerking met diëtiste, psychologe en fysiotherapeuten.

Met deze punten gaan we iedereen aan de hand van hun persoonlijke doel weer helpen. Voor ons is het even omschakelen in werkwijze die deze crisis met zich meebrengt. Wij vragen iedereen om ook de verandering met ons te omarmen en dat we samen met de mogelijkheden die we hebben tot het bepaalde doel te komen. 

België:
Voor de mensen uit België gaan we tot de grens opengaat door met online lessen verzorgen en begeleiden via de app en telefoon. Op het moment dat er in België ook gesport mag worden in kleine groepen gaan we kijken of we in Arendonk trainingen kunnen gaan verzorgen. Hopelijk krijgen we hier komende week duidelijkheid over.


Maandag avond om 18 uur gaan we weer van start bij ons op locatie. Hier de belangrijke punten die men dient volgen als men naar de club komt.

Vanuit de overheid het RIVM en onze brancheorganisatie hebben we een protocol dat we dienen te volgen om weer "open" te kunnen.

We omschrijven hieronder de regels waar we ons aan dienen te houden van het RIVM. 

 • Blijf thuis als je neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest een benauwdheid of koorts (verhoging vanaf 38graden) hebt of iemand in de familie waarmee je woont die deze klachten heeft.
 • Moet je hoesten of niezen doe dit in je elleboog.
 • Schud geen handen.
 • Volg altijd de adviezen van de medewerkers op.
 • Houd rekening met de 1,5m afstand.
 • Trainen alleen mogelijk met een reservering.
 • Het beste is om een grote sneldrogende microvezel handdoek mee te nemen voor het trainen. Bij de Spinning/ Stages Cycling training heb je een 2e handdoek nodig.
 • Je sportschoenen dien je thuis aan te doen. Alleen de mensen die Spinning/ Stages Cycling volgen kunnen hun fietsschoenen meebrengen.
 • Laat waardevolle spullen thuis. 
 • Breng een bidon mee als je wilt drinken en neem deze mee naar huis na je training. Laat je deze achter dan dienen wij deze te verwijderen in de container.
 • Houd rekening met je mede sporter.

Reserveren trainingen:

Om te komen trainen dien je de training te reserveren. Je kiest in de Mywellness app reserveren training hier dien je een keuze te maken uit de training die je gaat doen. (Heb je geen tablet of smartphone maak dan een Mywellness account aan via https://www.mywellness.com/ )

De keuze bestaat uit:
- Vrije fitness buiten - achter op de parkeerplaats
- BioCircuit alternatief buiten - achter op de parkeerplaats
- Spinning/ Stages Cycling buiten - voor de club op het terras
- Groepsles buiten rooster - achter op de parkeerplaats en op het veld bij de vijver

De reservering is meteen het tijdsslot waarin je bij de club mag zijn. Dus reserveer je bijvoorbeeld vrijefitness of het BioCircuit buiten om 19u -19.45u dan mag je vanaf 19u naar je trainingsplaats te gaan en dien je om 19.45u de trainingsplaats weer te verlaten. We hebben dan even de tijd voor eventuele extra maateregelen m.b.t. de veiligheid voor dat de volgende groep de trainingsplaats betreedt.

Je vertrek thuis naar je training bij BoukeSport:

Let op dat je voor je vertrek thuis naar het toilet gaat en je handen wast en ontsmet. Houdt ook rekening mee dat je nu thuis je sportschoenen en kleding aan doet en niet kan douchen na het trainen. Want niemand mag het pand betreden (Voor diegenen die naar de Spinning/ Stages Cycling training gaan kunnen de fietsschoenen bij de fiets aandoen)
Neem een bidon mee als je komt trainen en geen wegwerpfles. Er mag geen afval achtergelaten worden in de club.

Routing naar de sport plaatsen:

Als je komt sporten met de auto parkeer je op de parkeerplaats bij de sporthal of voorbij onze parkeerplaats op het gras en loop je naar de parkeerplaats. Kom je lopend van de fietsenstalling of de sporthal loop dan over de weg of het voetpad naar de parkeerplaats achter het pand.
Kom je de parkeerplaats op dan heb je meteen rechts bij de oranje wand het alternatief voor het BioCircuit. An je linkerhand de ruimte voor de groepslessen en achteraan op de parkeerplaats tegen het bos de vrijetrainings ruimte.
Mensen die voor Spinning/ Stages Cycling komen kunnen langs het pand naar de voorkant van het gebouw lopen en waar de fietsen staan. Na de Spinning/ Stages Cycling training graag over de weg terug naar je auto lopen als deze achter staat i.v.m. de 1,5 m regel.
Bij aankomst voor je training kan je je handen nogmaals ontsmetten.

Schoonhouden materialen: 

Zorg voor een grote sneldrogende handdoek. Blijf met je handdoek uit je gezicht.


- Spinning/ Stages Cycling: 
Loop naar je gereserveerde fiets - doe bij de fiets je fietsschoenen aan - maak dan je fietsschoon met de desinfectie spray die je op de doek spuit en daar het stuur, de verstel knoppen en de weerstand knoppen mee af doet zodat je zeker bent van een zuivere fiets. De er staat een wasmand voor de gebruikt doeken.
Na de training doe je met de handdoek die je onder de fiets hebt liggen de fiets weer af. 

- 'BioCircuit" buiten:
Bij t circuit dragen we handschoentjes. Het is noodzaak om met je handen van je gezicht af te blijven.  Met desinfectie doekjes doen we na de training samen de materialen reinigen.

- Kracht hoek vrije training buiten:
In de kracht hoek vrije training dragen we handschoentjes. Het is noodzakelijk om met je handen van je gezicht af te blijven. Met desinfectie doekjes maak je na gebruik de materialen schoon.

- Groepslessen buiten:
Ieder blijft op dezelfde plaats tijdens het trainen. Voor de training maak je de spullen die gaat gebruiken schoon. Zo ben je zeker verzekerd van schone materialen.

Bij regen passen we de trainingen aan en communiceren we via de nieuwspagina van onze website wat te doen. www.boukesport.nl/nieuws

Heb je vragen m.b.t. het reserveren bel a.s. maandag gerust naar de club dan kunnen we je helpen. 0497-644277

Eindelijk kunnen we iedereen weer ontvangen.

Een fijn weekend en tot komende week. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Heropening informatie! Wat moet je weten. vul onderstaand formulier in.

Start met een gratis proefweek fitness

Huisregels / Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel