let's move is terug

22
feb
2022

Helaas is er nu nog geen wereldwijde campagne, dus we organiseren de actie alleen binnen onze club. Gedurende de actie die loopt van 1 maart tot en met 25 maart, zullen we ook kleinere activiteiten houden. Dit zijn de volgende;

  • Let’s move loterij; gedurende de actie behaal je move’s, per 2000 move’s krijg je een lot, met dit lot maak je kans op mooie prijzen. De verdiende loten worden tijdens de trekking digitaal uitgegeven en dit zal pas na de actie plaats vinden. De datum van de trekking maken we later nog bekend. Meer move’s zorgt dat je meer kans maakt op toffe prijzen.
  • QR-wandeling; in de 1e week van de actie houden we een wandeling door Reusel en in de 3e week vind deze plaats in Hooge Mierde. Tijdens het wandelen kom je op verschillende plekken een QR-code tegen, deze kun je scannen. Je krijgt dan een video te zien waarin wij een oefening uitleggen en die kun je dan uitvoeren. Iedereen kan deelnemen aan deze wandeling, dus neem je kinderen of familie voor een leuke wandeling!
  • Fietstocht; in de 2e week hebben we een fietstocht, deze start vanaf BoukeSport. We doen dit aan de hand van knooppunten, dus je kunt zowel met de Racefiets als vrijetijdsfiets de route afleggen.
  • Fitness challenges; Gedurende de actieperiode zullen we ook kleine maar uitdagende fitness challenges doen. Deze tellen dan ook weer mee voor je totaal aantal move’s, deze challenges kun je tijdens de actie terug vinden op het krijtbord in de fitness.
  • Try-out day; op vrijdag 25-3 houden we een try-out day, tijdens deze dag gaan we verschillende groepslessen geven die je kunt uitproberen. Natuurlijk mag je ook iemand meenemen die nog geen lid is om onze leuke trainingen eens te proberen. Voor het programma en of aanmelden kijk op het bord in de hal, mail naar balie@boukesport.nl of vraag je coach.

 

FeelGood let's move 

Meer informatie

Voor meer informatie over let's move is terug vul onderstaand formulier in.

Vrijblijvend startinformatie aanvragen

Huisregels / Algemene voorwaarden/ Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel