×

Meld je aan voor de Let's Move for a Better World weken! Op de club of @Home! Ook voor niet leden!

29
okt
2020

Aanmelden let’s move for a better world! Op de club of thuis bewegen voor Stichting Duo Fietsen.

Je hebt het misschien al wel gezien, de let’s move campagne is terug. Hiervoor willen we vragen om jezelf aan te melden en samen met ons te sporten voor Stichting Duo-fietsen. Je kunt jezelf aanmelden via de Mywellness app of via de Unity in de fitnesszaal. Klik hier voor het filmpje om te zien hoe dit werkt. Het duurt niet lager dan 2 minuten en je helpt er ons en stichting Duo-fietsen enorm mee!

We richten ons zowel op het komen trainen op de club maar ook vooral op het thuis trainen op elk moment wanneer je maar wilt! Dit allemaal via de Mywellness App.

Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende activiteiten, kijk hier voor alle activiteiten. Voor jullie als leden geld een gratis deelnamen of een eigen bijdrage voor Stichting Duo-fietsen. 

Je mag natuurlijk ook altijd iemand meebrengen om kennis met ons te maken, mocht je samen met iemand die geen lid is van ons een activiteit willen doen dan zijn de kosten voor het niet lid 3,- euro voor deelnamen, dit bedrag gaat naar Stichting Duo-fietsen. Laat deze persoon de Mywellness App installeren en zich registreren en via deze link zich bij ons aanmelden.

We hopen dat iedereen zich aanmeld en zich inzet om Stichting Duo-fietsen te helpen en zelf werkt aan zijn eigen fitheid en weerstand in deze tijd. Dus meld je aan, zie het filmpje voor de uitleg van hoe je kunt aanmelden.

Dus hoe kun je meedoen?

Optie 1: Gratis! Doneer Moves door te wandelen/ fietsen in je eigen omgeving of tijdens je training bij BoukeSport; iedere afgeronde training via Mywellness/sleutel/BioCircuit telt mee!

Optie 2: €3 per georganiseerde activiteit. Zie www.boukesport.nl/nieuws voor de activiteiten.

Optie 3: €19 voor 30 dagen onbeperkt sporten bij FeelGoodClub BoukeSport en deelname alle activiteiten!

Zorg dat je deze Mywellness App hebt gedownload.

We hopen dat jullie weer net zo fanatiek zijn als de vorige keer en dan gaan we er samen twee toffe week van maken. Dus meld je aan en doe mee met de Let’s move weken!!

Wil je meer informatie? Vraag je trainer.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Meld je aan voor de Let's Move for a Better World weken! Op de club of @Home! Ook voor niet leden! vul onderstaand formulier in.

Start met een gratis proefweek fitness

Huisregels / Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel