Nieuwe groepslessen

28
sep
2021

Vanaf 4 oktober starten we met nieuwe groepslessen, dus nog meer mogelijkheden om aan je gezondheid te werken! We gaan de volgende lessen draaien;

- maandag 20:00 Stretching & Recovery

- dinsdag 10:15-11:15 Wandelfit

- donderdag 20:00-20:30 HIIT Strength

- donderdag 20:30-21:00 HIIT Cardio

- vrijdag 18:30-19:00 Cross HIIT

Stretching & Recovery; Een herstel training waarin we tevens werken aan het bevorderen van je mobiliteit en flexibiliteit. Ideaal voor sporters na een actief weekend.

Wandelfit; lekker een uurtje wandelen in de buitenlucht, met daarbij oefeningen die gericht zijn op houding en spierversterkende oefeningen. Let wel op met de weersvoorspelling, want de les gaat ook bij regen door!

HIIT Strength; Een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. De coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen!

HIIT Cardio; Een 30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

Cross HIIT; Een High-Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten. Het is een workout waarbij je je conditie kunt verbeteren. Ontworpen om je te laten presteren als een atleet. Tijdens de workout gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en multidimensionale conditietraining. Verbeter je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power.

Meld je dus snel aan via de Mywellness app, of neem contact met ons op!

 

FeelGood Groepslessen Getready Stretching & Recovery 

Meer informatie

Voor meer informatie over Nieuwe groepslessen vul onderstaand formulier in.

Vrijblijvend startinformatie aanvragen

Huisregels / Algemene voorwaarden/ Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel