×

Nieuws April 2020 vraag je persoonlijke FitPlan aan!

01
apr
2020

Helaas zijn we genoodzaakt om onze deuren t/m 28 april (tot nader bericht) gesloten te houden. Voor ons team en voor jullie als gewaardeerde leden een grote tegenvaller waarbij er nog langer gevraagd wordt om te denken in oplossingen, uitdagingen en creativiteit. Net zoals we de afgelopen drie weken hebben gedaan, blijven wij met ons team hard werken aan een passend aanbod binnen de mogelijkheden die we nu hebben. Wij blijven onze passie en enthousiasme hiervoor inzetten en zijn ontzettend blij met alle geduld, betrokkenheid en support die we hebben ontvangen!

Wij hebben ervoor gezorgd dat we je de komende weken nóg beter kunnen coachen en voorzien van effectieve leuke trainingen met:

Jouw persoonlijke online fitplan.

Wat betekent dat?

- persoonlijke telefonische behoefte bepaling van je coach
- persoonlijk training/ beweeg plan voor 4 weken op maat (via de Mywellness App)
- progressie gesprek eind week 2
- persoonlijke evaluatie einde week 4

Wat heb je nodig?

De Mywellness App van Technogym is nodig om je thuis trainingsprogramma te kunnen volgen. Ook gaat je coach je na de telefonische intake contacten via de Mywellness App. Dus deze is noodzakelijk.

Neem contact met ons op via de Mywellness App (onderaan op t mapje klikken dan klik je op my coach en daarna bovenaan op je coach, staat er nog geen coach van ons in je app, stuur dan even een mailtje naar balie@boukesport.nl )

Mocht het lastig zijn om de Mywellness App te installeren mail ons gerust op balie@boukesport.nl.

Gebruik speciale FaceBook groep:

We hebben speciaal voor jou als lid een nieuwe Facebookgroep aangemaakt:

BoukeSport Premium.

Voordeel: alle trainingsvideo’s, live trainingen, vraag & antwoord sessies etc. staan overzichtelijk in deze groep, en is exclusief voor jou als lid te gebruiken. Meld je DEZE WEEK aan voor deze groep, vanaf maandag 6 april worden alle live trainingen via BoukeSport Premium gegeven!

Gebruik YouTube kanaal:

Bekijk ook ons YouTube kanaal voor trainingen. Een mooie manier om een training nog eens te herhalen en een mooie mogelijkheid om eens iets anders te ervaren.

Klik hier om het YouTube kanaal te bekijken.

Fitsnacks.tv:

In onze vorige mails heb je een inlog gekregen om online trainingen te bekijken en mee te doen. Dit is een mooi kanaal om naast onze eigen trainingen extra variatie in oefeningen te krijgen. Heb je deze mails met inlog code niet meer mail ons op balie@boukesport.nl.

Ons team zal op korte termijn contact met je opnemen om jouw persoonlijke online fitplan te bespreken, volledig gericht op jouw behoefte. 

Meteen goed van start? Neem via de Mywellness app zelf al contact op met jouw coach (is er nog geen coach toegewezen? Stuur een mailtje naar balie@boukesport.nl)

Tot snel,

Zorg dat je gezond blijft en blijf in beweging.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Nieuws April 2020 vraag je persoonlijke FitPlan aan! vul onderstaand formulier in.

Start met een gratis proefweek fitness

Huisregels / Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel