×

Thuis trainen met begeleiding!

17
mrt
2020

Beste Sporter,

Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze club te sluiten. Uiteraard hebben wij op de achtergrond in korte tijd hard gewerkt aan de leuke nieuwe uitdaging om je ook thuis te blijven coachen en trainen! Wij staan voor je klaar, juist nu!

FitSnacks.TV

Om je ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle!

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte workouts voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij - als trouw lid van onze club - vanaf nu gebruik kunt maken van het platform. Maak een account aan via https://fitsnacks.tv/ en volg daarin het stappenplan dat je hier kunt bekijken. Na het activeren van de code, wordt het platform vrijgegeven. Voor de smartphone is een app beschikbaar in appstore of playstore.

Let op! Maak een account aan met het bij ons bekende e-mail adres en gebruik de unieke clubcode die je in je mail hebt ontvangen.
 

Wij wensen je veel trainingsplezier met FitSnacks.TV en vinden het prettig dat we jou, ondanks de minder gunstige omstandigheden, een 24/7 online sportservice kunnen bieden!

Live workouts

Zorg ervoor dat je onze BoukeSport app hebt gedownload. Via een push-bericht en op social media laten we je weten op welke dag en tijd we LIVE een groepsles aan je geven. Dus ook al kan onze club niet bezoeken, je kan wel je favoriete groepsles live meedoen met je eigen trainer!

Trainingen op maat in de MyWellness app

Onze trainers hebben speciaal voor jou @home trainingen gemaakt, deze kan je meteen zien als je MyWellness app opent!

Extra trainingen via YouTube

Nóg meer trainingen met onze eigen trainers zetten we op ons persoonlijke YouTube kanaal BoukeSport, zodat je die kan gebruiken wanneer het joú uitkomt!

SUPPORT BOUKESPORT!

Juist onder deze omstandigheden vinden we het leuk om met elkaar wat gezonde positiviteit te delen. Support onze club en laat zien dat je gebruik maakt van ons leuke alternatieve aanbod. Deel al het leuks onder de hashtags:

#supportyourlocal #boukesport

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Thuis trainen met begeleiding! vul onderstaand formulier in.

Start met een gratis proefweek fitness

Huisregels / Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel