Tips om fit te blijven tijdens de zomermaanden!

03
aug
2022

Ben je ook al aan het genieten van de zomer en van je welverdiende vakantie? We horen heel vaak dat mensen moeite hebben om in deze periode actief te blijven bewegen. Misschien heb je hier zelf ook last van, daarom hebben wij 5 tips opgesteld om fit te blijven in deze periode.

Tip 1: plan je beweegmomenten in.

We zeggen het vaak, maar het helpt echt: maak een planning. Als je vooruit plant zie je meteen wanneer je tijd hebt om te gaan bewegen. Via de MyWellness app kun je elke keer een nieuwe training plannen, deze kun je vanuit daar ook meteen in je agenda laten zetten. Zo plan je dus na elke training weer vooruit en dat maakt het makkelijker voor jezelf.

Tip 2: Blijf flexibel

Van uitstel komt afstel, daarom is een planning zo belangrijk. Helaas is het in de vakantie niet altijd mogelijk om een perfecte planning vast te houden. Lukt het niet? Geef dan niet gelijk op. Probeer mee te bewegen in plaats van op te geven en je zult zien dat er later nog ruimte is om je workout in te halen.

Tip 3: Neem BoukeSport mee!

Sporten waar en wanneer jij wilt, dat is het voordeel van de MywWellness app. Of je nu op een Limburgse camping staat, aan het Griekse strand ligt of gewoon in je eigen achtertuin vertoeft, je neemt je favoriete trainer/groepsles gewoon mee! Doe een van de vele trainingsvideo’s die in de app te vinden zijn of vraag je coach om een persoonlijk schema te maken die je tijdens je vakantie kunt doen. Zolang je een internetverbinding hebt, hoef je jouw favoriete workout niet te missen. 25 minuutjes lekker zweten en daarna een verfrissende duik in het zwembad!

Tip 4: Beweeg op een andere manier

Niet iedereen is in de gelegenheid om te kunnen sporten in de zomer of tijdens de vakantie. Dus kijk of je op een andere manier actief kunt blijven, het hoeft niet altijd super inspannend te zijn. Ga bijvoorbeeld een stuk wandelen of fietsen, lekker ontspannen en genieten van de omgeving. Zo blijf je toch in beweging maar op een andere manier. Je kunt natuurlijk ook baantjes gaan zwemmen, snorkelen of een tocht maken met de kano.

Tip 5: Bewegen betekent ook vocht verliezen!

Drink sowieso, ook al beweeg je maar heel beperkt, drink water om uitdroging te voorkomen. Beperk het drinken van alcohol en koffie in de hitte. Deze dranken bevorderen de uitdroging!

 

FeelGood Summer Tips 

Meer informatie

Voor meer informatie over Tips om fit te blijven tijdens de zomermaanden! vul onderstaand formulier in.

Vrijblijvend startinformatie aanvragen

Huisregels / Algemene voorwaarden/ Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel