×

Update corona maatregelen. We blijven open!

14
okt
2020

Hier een update van de aanpassingen in regels na de persconferentie van afgelopen dinsdag. Deze aangepaste regels gaan donderdag 15 oktober in.

Als sportschool mogen we open blijven! Het huidige sportrooster blijven we hanteren. ðŸ’ª
In tegenstelling tot maart, kiest de overheid er nu voor, dat mensen aan hun gezondheid en weerbaarheid tegen corona kunnen blijven werken. Ongetwijfeld heeft in dit besluit meegewogen dat sportscholen een veilige omgeving zijn waar nauwelijks besmettingen plaatsvinden.

De kleedkamers en de bar moeten we voorlopig voor 4 weken helaas sluiten. En dienen we te zorgen voor 1,5m afstand van elkaar. Houd daar rekening mee.
Hiervoor het volgende alternatief.

  • Breng zo weinig mogelijk waardevolle spullen mee naar je training. Breng je binnenschoenen of fietsschoenen mee naar de club.
  • Voor de mensen die Spinning/ Stages Indoor Cycling doen kunnen hun schoenen in de zaal bij de fiets aandoen en hun spullen achter de fiets neerleggen.
  • ​Voor de mensen die in de grote groepsleszaal trainen graag in de hal boven de schoenen wisselen en op de gang laten staan. Jas en eventuele waardevolle spullen kunnen mee de zaal in.
  • Mensen die beneden in de fitnesszaal trainen graag de schoenen en jas in de barruimte of in de hal onder de trap plaatsen en waardevolle spullen kunnen mee de zaal in.

We weten nog niet hoe het zit met de groepslessen buiten. Hierover hopen we vandaag of morgen vanuit onze brancheorganisatie NL Actief meer duidelijkheid te krijgen.

Daarnaast willen wij onze collega ondernemers in de horeca veel sterkte wensen de komende maand. We hopen dat jullie, onze sporters, de komende maand de horeca weten te vinden voor het afhalen van een gezonde maaltijd 

#sportscholenopen #feelgoodclubboukesport #corona #fitness#steundehoreca

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Update corona maatregelen. We blijven open! vul onderstaand formulier in.

Start met een gratis proefweek fitness

Huisregels / Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel