Personal training

Terug naar overzicht

Personal training

Als je kiest voor Personal Training dan betekent dat NIET dat je geen idee hebt over fitness of dat je zelf geen motivatie hebt om het alleen te doen. Het kiezen van een Personal Trainer betekent dat je zeer serieus met je training en doelstelling bezig bent en dat je vooruitgang wilt boeken op een gezonde en verantwoorde manier. Hier de meest voorkomende rede waarom mensen kiezen voor Personal training.

1. Goede uitvoering
Het correct uitvoeren van oefeningen is van cruciaal belang als je vrij wilt blijven van blessures. Jouw Personal Trainer geeft jou tips en trucs om jouw oefeningen correct en effectief uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houding en techniek zo is het niet alleen veiliger maar haal je ook eerder je doelen en blijf je langer “in shape”.

Terug naar overzicht

 

2. Extra duwtje
Zelfs als je een gemotiveerd persoon bent, heb je af en toe een stok achter de deur nodig. Die extra aanmoediging op een “mindere” dag kan geen kwaad jou ervan te overtuigen om door te gaan wanneer jij zelf het gevoel hebt dat jij moet stoppen.

3. Objectieve kijk
Jouw Personal Trainer kan jou precies vertellen wat jij moet veranderen om jouw doelstelling te bereiken. Als jij bijvoorbeeld ondanks gezond eten en trainen minder gewicht verliest dan je zou willen, kan jouw Personal Trainer samen met jou naar je voedingsschema kijken en verbeteringen voorstellen. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld te veel traint en dus eigenlijk rust zou moeten nemen. Deze details maken vaak een groot verschil is het resultaat.

4. Verantwoordelijkheid richting je trainingspartner
Een Personal Trainer is, heel eenvoudig, jouw trainingspartner die jij ontmoet voor een training. Jij hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je laat jouw trainingspartner gewoonweg niet in de steek. Jij verschijnt dus gewoon op je training.

Terug naar overzicht

Hier zijn 10 voordelen van het werken met een Personal Trainer:

1 Verhoogde motivatie
2 Meer verantwoordelijkheidsgevoel
3 Deskundige ondersteuning
4 Verhoogde intensiteit
5 Meer resultaat
6 Efficiënte trainingen
7 Veilige trainingen
8 Persoonlijk advies
9 Betere kennis over voeding en bewegen
10 Snel resultaat

Vrijblijvend startinformatie aanvragen

Huisregels / Algemene voorwaarden/ Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel