X-FITTT

Terug naar overzicht

Wat is X-FITTT?

X-FITTT is hét programma om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding, het inzetten van een rolmodel en professionele betaalbare begeleiding is uniek in heel Nederland. Het programma ging voor het eerst in 2015 van start met een klein groepje mensen met overgewicht en is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle programma van Nederland.

Terug naar overzicht

Velen gingen u al voor tot grote tevredenheid!

  • 12 weken 3x per week sporten, 2x met de X-FITTT groep en 1x een training naar keuze.
  • Voedingsprogramma volgen en wekelijks een weeg- coach moment.
  • Een begin- en eindmeting.
  • Start activiteit en een afsluitende activiteit met de gehele groep.
  • Bekijk ook www.x-fittt.nl voor meer informatie of bel 0497-644277.

Twijfel niet en geef je vandaag nog op! De Nieuwe ronde X-FITTT start 25 augustus a.s.

 

Terug naar overzicht

Succes verhaal Jolanda

Ondanks verschillende pogingen om af te vallen lukte het mezelf niet om mijn eetpatroon aan te passen. In plaats van af te vallen ging mijn gewicht langzaam omhoog.

Ik sportte al enkele jaren 3 x per week bij Feelgoedclub Bouke Sport en hoorde hier over het succes van X-fittt. 2x per week sporten met je x-fittt groepje, 1 x zelf sporten en begeleiding in het krijgen van een gezond eetpatroon. Zou dit de spreekwoordelijke stok achter de deur voor mij zijn? Of was ervoor mij niet zoveel resultaat te behalen omdat ik al zo vaak sportte?


Ik besloot me toch aan te melden. En meteen vanaf de 1e dag was ik vastbesloten om er helemaal voor te gaan.
Nu, 12 weken later en 15,5 kg lichter voel ik me zoveel fitter en zelfverzekerder.

Wat mij erg goed geholpen heeft om dit resultaat te behalen is het sporten met je x-fittt maatjes die allemaal hetzelfde doel hebben. De goede en fanatieke begeleiding van Rob en Ellen. Maar vooral het gevoel dat je niet hoeft te lijnen. Door actief te sporten en bewuster keuzes te maken van wat je eet wordt je leefstijl een stuk gezonder.


Jolanda Bel

 

Terug naar overzicht

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Sportschool FeelGoodClub BoukeSport in Reusel is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en de Milon Cirkel. Bij BoukeSport krijg je de begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proef 7 Daagse Fitness.

Vrijblijvend startinformatie aanvragen

Huisregels / Algemene voorwaarden/ Privacygegevens | Copyright by BoukeSport Reusel